Vi har over 25 års erfaring med Rovfugle og Ugler. Vi råder over ca. 35 forskellige rovfugle fordelt på Falke, Høge, Ugler og Ørne. En enkelt Gåsegrib er også med i teamet. Vi har lavet forevisninger i ind og udland i mange forskellige konstellationer.

Det er alt fra det lille private selskab, til de store byfester, Vikingemarkeder og specialevents.

Vi har stor erfaring i formidling om rovfugle, og selvom omdrejningspunket er oplysning er en vigtig del af vores koncept at bringe humoren ind i forevisningen. Det er meget vigtigt at vi når ud til alle og helst i børnehøjde.

Konceptet er enkelt: vores gæster og Rovfugle skal være i centrum – og aller helst sammen, TÆT sammen! Her får publikum altså mulighed for at stifte bekendskab med de små Ugler, ædle Falke og imponerende store Ørne på nærmest vis

Foredrag

Vi holder desuden et stort antal foredrag hvert år, om det er i den lokale jagtforening, til generalforsamlingen, eller på Danmarks største messer. Vi pakker “tourbussen” med klassisk falkonerudstyr, film og billeder, og ikke mindst et udvalg af vores smukke rovfugle og ugler.

Kontakt os for et tilbud og hør om mulighederne!
Telefon 2525 0303

TV/Radio

Vi laver også en masse TV arbejde og har været på skærmen i utallige sammenhæng – TV2, Fri, DR TV, Bag kulisserne i ZOO, TV2 NEWS, Bubber show, Ude i Naturen osv. Desuden laver vi også jævnligt radio, bla. for DR og Radio 24/7.