Dansk Skadefugle Kontrol består af et team af professionelle dedikerede falkonerer som alle har stor erfaring i kunsten at flyve og jage med Falke og andre rovfugle. Vi er jævnt fordelt over hele Danmark og kan rykke ud med ganske kort tids varsel. Vi har den største erfaring på området og tilbyder gratis rådgivning om bekæmpelse af skadefugle. Vores succes rate er nær 100% hvilket kan bekræftes af vores kunder. Kontakt os venligst for kontakter til tidligere kunder.

Virksomheden er etableret af Falkoner Flemming Salomonsen som har arbejdet med Rovfugle i over 25 år.

Flemming har arbejdet med rovfugle med formidling og oplysning som det primære, men har ligeledes en stor passion for avl og reproduktion med rovfugle. Flemming er kendt fra medierne som hus Falkoner i bla.TV2 NEWS, TV LORRY og TV2 FRI hvor han flere gange har medvirket med Falke, Ugler og de store Ørne. Desuden deltog Flemming i DR TV´s populære TV serie “Bag kulisserne i ZOO” som skildrede livet i bla. Givskud Zoo og Ålborg ZOO. Flemming medvirker også jævnligt i radioudsendelser  bla. “Formiddag på 4éren”, Radio 24/7 og DR P3.

Flemming har holdt forevisninger over hele landet og fløjet rovfugle i “Bubbershow” i tivoli, Europæisk Middelalderfestival, Legoland, Givskud ZOO, Ålborg ZOO, Københavns ZOO, Nordsjællands ZOO, Skandinavisk Dyrepark, Funpark, Spøttrup Borg, Vikingeborgen Hobro, Blokhus Vildtreservat, Søbygård slot, Valdemar slot, Danmarks Naturskoler, Jagtskolen på Kalø, Fårup Sommerland, Djurs Sommerland, Danmarks Jægerforbund, Vildmosecenteret, Naturama, Nordjyllands Naturvejledere, Naturskolen på Samsø, Danmarks Skovdyrkerforening, Naturmesser, Valdemar slot, Bryllups arrangementer osv osv.

I 2009 etablerede Flemming “Falkecenter Samsø” sammen med Louise Vedel. Falkecenteret har vækstet jævnt siden og har bla. haft flere royale besøg og bliver besøgt flittigt hver sommer af de mange turister som kommer på Samsø. Falkecenter Samsø drives i dag af Louise Vedel. Du kan besøge Falkecenteret her: www.falkecenter.dk

I dag drives Dansk Skadefugle Kontrol som en moderne virksomhed med fuld focus på regulering og bortskræmning af flyvende vildt. Måger, krager, alliker, råger, duer holdes borte med vores specialtrænede Falke.
Vi har valgt kun at konsentrerer os på dette felt da vores expertise kan udnyttes til fulde her. Problemet med skadefugle er eksplosivt stigende, hvilket betyder at vi har rigtigt travlt.
Har du spørgsmål, eller vil du bare vide mere er du velkommen til at kontakte os på vores døgntelefon 2525 0303